Foto: Pixababy

Šefovi ga ponizili kao nitko: Radio godinama za njih, a oni ga zgrozili poklonom

Autor: B. D.

Viralna snimka objavljena na TikToku odgovara na jedno pitanje koje muči mnoge radnike, isplati li se odanost poslodavcu. Naime ovom čovjeku nakon sedam godina rada u njemačkoj firmi, nakon rastanka poklonili su samo vrećicu čaja.

Budući da je u firmi radio čak sedam godina, čovjek bi mogao od poslodavca i kolega očekivati neki lijep dar da zapamti dugu suradnju, međutim ovaj čovjek je podijelio svoje razočaravajuće iskustvo.

Jedino što je dobio na rastanku je vrećica čaja i poruka “Sve najbolje do kraja života”, prenio je radnik njemačke firme, koji se na osjećao poniženo ovom gestom.

@sewwesss0🥲♬ Deep Turkish Web – Kingmen

‘Ostavila bih to u kancelariji’

Snimka je objavila brojne komentare koji smatraju da su trebali biti bolji prema njemu. Međutim mnogi pišu da ni oni nisu prošli mnogo bolje. “Ostavila bih to u kancelariji!”, napisala je jedna korisnica.

Hercegovka šokirala svoju radnicu poklonom: ‘Skupa smo bile čistačice’




“Bar imaš nešto”, jedan korisnik je pokušao ostati pozitivan.”Poslije šest godina, samo sam se rukovala”, napisala je jedna korisnica. “Za moju 25. godišnjicu rada, dobio sam suncokret certifikat”, napisao je jedan radnik.

Druga krajnost je vlasnica fitnes centra iz Gruda u Hercegovini koja je zaposlenici poklonila skupocjeni automobil.




Autor:B. D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.