Foto: Facebook Screenshot

Pogledajte što pijani turisti rade usred Splita: ‘Predivni gosti, za poželit’

Autor: B. D.

Turistička sezona već je dobrano u jeku, a s njom dolaze i redovite žalbe na turiste koji uzrokuju probleme i uznemiravaju mještane. Od gradova koji imaju problema s turistima uvijek je pri vrhu i Split.

“Počelo je, počelo”, komentiraju ovih dana stanovnici Splita, kojima turisti u mnogim ulicama doslovno ne daju spavati stalnom bukom koju proizvode.

Ove godine ulicama Splita patroliraju dodatni komunalni redari koji pišu kazne alkoholiziranim turistima koji ometaju javni red i mir, no razuzdane posjetitelje ni to ne sprječava da se “iživljavaju” do mile volje.

‘Bravo za Turističku zajednicu’

Stanovnici splitskog Geta i dalje snimaju primjere problematičnog ponašanja unutar gradskih zidina. Snimili su zabavu u Bosanskoj ulici koja je objavljena na Facebook profilu GetDirekt.

Neobične priče srpskih turista: ‘Kad hoćeš u vodu moraš zaobilaziti ove što plešu kolo’




“Predivni gosti, za poželit‘! Bravo za Turističku zajednicu Grada Splita! A ovaj fast food bez zahoda poslužuje koktele direkt na javnu površinu! Čestitke Uredu za gospodarstvo na dodijeljenim minimalnim tehničkim uvjetima”, stoji u opisu videa uz hashtag ‘gohomebrits‘.

“Baš lipo da se Grad nakon 3 godine napokon sjetio da im se može skratit radno vrijeme! Ovdje samo da jedan komunalac stoji, mogao bi zaradit plaću unutar jednog radnog dana”, napisala je jedna korisnica u komentaru.




 

Autor:B. D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.