Foto: Unsplash, Ilustracija

Ovo je najjeftinija kuća u Hrvatskoj: Košta samo 5.500 eura i hitno se prodaje

Autor: Dnevno.hr

Nepredvidivo tržište nekretnina već nekoliko godina doseže maksimume kakve nitko nije ni u snu očekivao. Mladi, a bome i stariji Hrvati koji nemaju svoj stan muku muče s pitanjem hoće li cijene pasti ili će ostatak života morati provesti kao podstanari ili u sobičku kod svojih roditelja. Kako cijene stanova u gradovima, a pogotovo u Zagrebu, nemilice rastu, mnoge mlade obitelji sele na periferiju, a oni odvažniji i na sela.

Maknemo li se iz gradova cijene nekretnina postaju prihvatljivije. Mi smo pronašli najjeftiniju kuću u Hrvatskoj, i moramo priznati da na prvu izgleda baš slatko. Mala prizemnica veličine 60 kvadrata koju okružuje 239 metara placa nalazi se u Podgajcima podravskim, što je u sastavu grada Donjeg Miholjca.

Foto: Njuškalo

A cijena kućice koja se nalazi u blizini granice s Mađarskom je doista prava sitnica. Vlasnik koji ju hitno prodaje za nju traži samo 5.500 eura.

“Prodajemo dvosobnu prizemnicu (građena 1953.g.) u Podravskim Podgajcima na adresi Vladimira Nazora 196. Kuća se sastoji od hodnika, dnevne sobe, kuhinje i spavaće sobe. Stolarija je drvena (postavljena 2010.g.).

Grijanje je na kruto gorivo, a u ulici je proveden plin. Površina placa na kojem se kuća nalazi iznosi 239 m2. U dvorištu kuće se nalaze pušnica i šupa. Ispred kuće je kolni ulaz. Kuću je potrebno adaptirati”, navedeno je u oglasu.

I BOGATIM NIJEMCIMA HRVATSKA JE PRESKUPA? Jasno rekli što misle o nama, radije će u Egipat nego na Jadran




Vlasnik kao prednosti ističe i da se radi o mirnoj obiteljskoj lokaciji, kao i da se u blizini nalaze škola i vrtić. Parkinga također ne nedostaje, a blizu su i ljekarna, ambulanta, pošta, pekara, benzinska crpka… Osim toga, dokumentacija o vlasništvu je uredna, tvrdi.

Više pogledajte na ovoj poveznici.




 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.