Foto: Pexes

Ljeto je, a sve vrvi od posla: Pogledajte top ponudu s tržišta rada i pripremite životopis

Autor: Dnevno.hr

posao.hr – vaš najbolji put do zaposlenja. Pogledajte 10 posebno odabranih pozicija koje su otvorene za vas ovog tjedna!

Retro futurizam d.o.o. / Mrs. Fogg zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, iznadprosječna primanja, stimulaciju na učinkovitost, plaćene troškove prijevoza te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 18.7.2024.

LONGRAD d.o.o. traži Zidare (m/ž) za rad u Šibeniku. Posao uključuje zidanje temelja i zidova te oblaganje zidova raznim materijalima. Potrebna je osnovna ili srednja škola i 3 godine iskustva. Nudi se stalni posao, smještaj i naknada za prijevoz. Prijavite se putem linka do 14.7.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. traži Zidara (m/ž) za terenski rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz, ugodnu radnu atmosferu te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

GERMANIA SPORT d.o.o. traži 2 Operatera u kladionici za rad u Šibeniku, Šibensko-kninska županija. Posao je na puno radno vrijeme, s mogućnošću stalnog zaposlenja. Prijavite se putem linka do 20.7.2024.

Valbo snaga d.o.o. traži Djelatnika na pripremi i prodaji hrane (m/ž) za više lokacija u Zagrebu. Nudi se stalni radni odnos s minimalnom plaćom od 1.150 € neto, ugovor na neodređeno, mogućnost napredovanja, povišica nakon godinu dana i “summer bonus” od 80 €. Prijavite se putem linka do 9.7.2024.

Grande Comercio d.o.o. traži Zidara/Tesara/Pomoćnog radnika u građevinarstvu (m/ž) za rad u Zagrebu. Kandidati trebaju imati stručnu spremu i najmanje jednu godinu iskustva. Nudi se ugodno radno okruženje s plaćom od 1.000 € do 2.000 € neto. Prijavite se putem linka do 18.7.2024.




FSB Solutions d.o.o. traži Montera (m/ž) za rad u Zagrebu s plaćom do 2.000 € neto. Nudi se stalni radni odnos, stimulativna primanja, plaćen smještaj za rad na terenu, dodatak za topli obrok i prijevoz, te plaćen godišnji odmor. Prijavite se putem linka do 6.7.2024.

AppArt d.o.o. traži Terenskog referenta (m/ž) za rad u Zagrebu. Potrebna je srednja škola, vozačka dozvola B kategorije, aktivno znanje engleskog jezika, te dobro poznavanje Zagreba i okolice. Nudi se plaća od 1.000 € neto, puno radno vrijeme od ponedjeljka do petka, te naknada za prijevoz. Prijavite se putem linka do 4.7.2024.

AMC Marti Projekt d.o.o. traži Voditelja muško-ženskog frizerskog salona (m/ž) za rad u Zagrebu – Dubrava. Potrebna je vesela, kreativna i motivirana osoba s najmanje 2 godine radnog iskustva, a majstorski ispit je poželjan, ali nije uvjet. Nudi se stalni radni odnos. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.




KONE d.o.o. traži Servisnog tehničara za dizala (m/ž) u Zagrebu. Nudi se motivirajući sustav kompenzacije s bonusima, osposobljavanje i dugoročne karijerne prilike, kao i profesionalni alati i oprema. Prijavite se putem linka do 15.7.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.