Foto: Guliver Image

Lidl oduševio odnosom prema radnicima: Pogledajte kolike su im plaće i kakvu nagradu dobivaju

Autor: M.D.

Uoči odlaska na godišnje odmore, jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj odlučio je nagraditi svoje zaposlenike. Lidl Hrvatska je na LinkedInu objavio kako je i ove godine odlučio nagraditi trud i svakodnevnu predanost svojih zaposlenika, između ostalog i novcem.

“Nagrađujemo kolegice i kolege za predanost koju svakodnevno ulažu u svoj rad. Kako bismo našim zaposlenicima uljepšali ljetne dane, priredili smo im ljetne poklone za još jednu veselu Grill&Chill sezonu. Osim prigodnih ljetnih poklona, i ove smo godine svim našim zaposlenicima isplatili i ljetnu novčanu nagradu”, stoji u objavi.

Inače, uprava Lidla ima razloga nagraditi svoje zaposlenike. Prošle godine je Lidl ostvario najvišu neto dobit od 56,6 milijuna eura te je bio drugi trgovački lanac u Hrvatskoj po ukupnim prihodima.

Foto: Screenshot: LinkedIn/Lidl Hrvatska

Njihovi radnici, prema podacima FINA-e, prošle su godine u prosjeku primali neto plaću u iznosi od 1500 eura, što je daleko više nego u drugim trgovačkim lancima koji posluju u Hrvatskoj.

Autor:M.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.