Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Hrvatski grad na popisu skrivenih dragulja Europe: ‘Nećete morati ustati rano ujutro’

Autor: V.S

Izašao je još jedan popis destinacija koje bi se trebalo posjetiti, a na posljednjem se pronašao i jedan lijepi hrvatski grad.

Stranica European Best Destination objavila je popis skrovitih destinacija, daleko od gužvi, a koje su nazvali skrivenim draguljima Europe.

Na prvom mjestu prestižne liste našao se španjolski Villajoyosa, u prijevodu “sretan grad”, u kojemu su prava atrakcija briljantno oslikane fasade duž prekrasne plaže.

Na drugom je mjestu Ares del Maestre koji se također nalazi u Španjolskoj, a nudi prekrasan pogled na krajolik Maestrazga, smješten na pola puta između Barcelone i Valencije.

Foto: Nikola Vilic / CROPIX

Naš biser

A na tronu je i hrvatski grad Primošten, mnogima jedna od omiljenih destinacija na našoj divnoj obali.

“Ništa nije bolje od odmora u Hrvatskoj i uživanja u suncu, kristalno čistom moru, bogatoj baštini i gastronomiji.

Smješten u Dalmaciji, samo 30 minuta vožnje automobilom od šibenske zračne luke, Primošten je top odredište za ljubitelje sunca i mora. Plaža Raduča Mala i njezini barovi, restorani, suncobrani, aktivnosti na vodi, bit će vaša baza za odličan odmor u Hrvatskoj.




To je jedna od najdužih plaža u Hrvatskoj, tako da nećete morati ustati rano ujutro kako biste pronašli mjesto gdje ćete postaviti svoj ručnik i uživati ​​u zasluženom odmoru”, piše na stranici European Best Destination.

Ostale skrivene europske dragulje možete pronaći OVDJE.

Račun s plaže ostavio Srbina u nevjerici: Šokirao se kada je vidio cijenu piva




Autor:V.S
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.