Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

Djevojka dala otkaz na poslu nakon 27 minuta: ‘Kad sam to vidjela, uzela sam stvari i otišla’

Autor: M.D.

U posljednjih nekoliko desetljeća uobičajeno je postalo da zaposlenici tijekom svog radnog vijeka promijene nekoliko poslova. Na nekima se zadrže dulje, na nekima kraće, ali gotovo nikad ne provedu cijeli radni vijek na jednom mjestu.

Doduše, rijetki su i slučajeva kada osoba da ili dobije otkaz istog dana kad se zaposlila. To se dogodilo jednoj Amerikanki koja je na TikToku podijelila svoje neugodno iskustvo. Ona se, naime, zaposlila u jednom hotelu i izdržala svega 27 minuta.

Ondje se zaposlila kao sobarica, no čini se da nije bio problem ni u plaći, ni u radnim uvjetima. Naime, pozlilo joj je kad je vidjela kako njena kolegica čisti sobu. Zbog njenog su se iskustva brojni ljubitelji putovanja ozbiljno zabrinuli za svoje zdravlje.

@tallandfunny1982

#stitch with @Boppod

♬ original sound – Laugh Track

Čišćenje poda selotejpom

Sve je počelo kad je s kolegicom ušla u jednu od soba hotela kojeg nije htjela imenovati. Njena je kolegica umjesto metle uzela selotejp i njime pokupila kosu i vidljivu prljavštinu s poda. “Zatim je dohvatila osvježivač s mirisom lavande i sve isprskala kako bi brže obavila posao”, rekla je šokirana djevojka.




Ali, to nije sve. Kolegica je potom prišla krevetu, ali nije zamijenila posteljinu, već je sve usisala i poravnala plahtu. Problem joj je bio i zamijeniti šalice od kave. Umjesto toga, isprala ih je pod mlazom vode i vratila na stolić.

“Kad sam to vidjela, bez razmišljanja sam uzela svoje stvari i otišla zauvijek”, rekla je Amerikanka u videu koji se vrlo brzo proširio internetom i prikupio milijune pregleda. Pitanje je kako će sad ljudi propitivati čistoću hotelskih soba. Možda će pred osoblje stavljati posebne zahtjeve.

Hrvati neće raditi u turizmu, poduzetnik tvrdi: ‘Kod nas su sobarice bolje plaćene nego u Austriji’




Autor:M.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.