Screenshot/Instagram

Kupila popularni električni automobil, pa joj počela otpadati kosa, a to nije sve

Autor: P.V.

Nevjerojatna priča. Naime, žena po imenu Elle navodi da je počela osjećati simptome poput ekstremnog umora, bolova u ramenima, krvarenja iz nosa, mučnine i gubitka kose.

Ovako ide priča: automobil je kupila 2021., a dvije godine kasnije ga je prodala. Požalila se: “Umor je bio prvi simptom i s vremenom je postajao sve veći. Vratila bi se kući iz kupovine i morala bi leći u krevet 20 minuta prije nego što bih uopće mogla istovariti stvari iz auta.”, kaže i nastavlja:

“Tek nakon dugih putovanja s mamom u njezinom automobilu, u kojem sam se osjećala odlično, shvatila sam da nešto nije u redu‘, tvrdi bivša vlasnica Tesle.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Holistic health & wellness (@livingwellwithelle)




Osjećala i bolove

Inače, godinu dana nakon što je dobila auto, počela je osjećati bolove u vratu i ramenima, koji su se progresivno pogoršavali: “Dakle, naslon za glavu nije podesiv i tjera vas u položaj vrata prema naprijed s zakrivljenim gornjim dijelom leđa. Nikada u životu nisam imala krvarenje iz nosa, ali odjednom mi je i krv počela curiti iz nosa. Osjećala bi mučninu, a na kraju mi je i kosa počela otpadati. Sve je prestalo otkako smo prodali automobil.”

“Suprug i ja smo pokušavali pronaći krivca u svemu drugome, sve dok nije postalo očito. Nakon što sam objavila svoj problem na Instagramu, javili su mi se ljudi sa sličnim problemima. Većina se slaže da je moja Tesla bila prepuna plijesni”, zaključuje Elle.

No to nije sve, jedan je vlasnik Tesle na Redditu podijelio video unutrašnjosti svog automobila koju je prekrila plijesan. Naveo je da je auto bio ostavljen u garaži samo mjesec dana.




Dakle, plijesan se može pojaviti u automobilima kao rezultat vlage koja se može nakupiti u sustavu klimatizacije i filtera zraka u kabini. U svakom slučaju, nevjerojatna priča…

Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.