wikimedia commons

(AUDIO) Svjedočanstvo iz Haaga koje može sve promijeniti: ‘Bio je sav krvav i izmučen kao crv’

Autor: Z.K.

Primili smo vrlo snažnu i vrlo potresnu glasovnu poruku jednog svjedoka iz sudnice.

Riječ je o poruci koja baca malo drugačije svijetlo na sve što se dogodilo u toj krvavoj sudnici u kojoj je hrvatski narod osuđen i u kojoj je pao život hrvatskog mučenika. Poruka je to u miru koja bi trebala promijeniti naša srca da shvatimo što se tamo i zašto, zapravo dogodilo.

Pročitajte transkript potresne poruke i molimo vas – ostanite u miru s Kristom!

‘Draga braćo i sestre, pozdrav svima iz Haaga. Taman sam ušao u sobu u hotel. To je drama bila. Mi smo bili u dvorani točno koja ima pogled na sudnicu. Samo nas dijeli, dijelilo nas je to neprobojno staklo. Kad sam vidio taj čin stresa sam se i što reći: pokoj vječni daruj mu Gospodine i laka mu bila hrvatska zemlja.

Nego, hoću vam posvjedočiti da sam cijelo vrijeme stavljao egzorcirane soli. Ušao sam u tu sudnicu u 9 sati i čekali smo sat vremena. Stavljao sam na sve strane egzorcirane soli, molio molitvu zaštite, pa jedno šest krunica za vrijeme suđenja i do tog čina – samoubojstva generala Praljka.

Molio sam i jedna mi je slika Isusa došla dok sam molio krunicu, dok još nisu počeli čitati završne riječi pred presudu za svakog ponaosob. Vidio sam Isusa u sudnici baš krvava izmučena kao pred osudu Pilatovu. Izmučen ko crv i plakao je. Gledao je u mene i plakao. 

Ništa mi nije bilo jasno zašto ta slika Gospodine. Pitam se pa zašto, zar se ne bi trebao Gospodine veseliti novoj pobjedi, oslobađanju časnih ljudi našeg naroda. Isus je samo plakao. Bio je izbijen, krvav ko’ crv. 




I nakon toga, došlo je što je došlo. I tek sam onda shvatio kakva je to poruka bila za mene i za Gospodina. I Gospodin je tužan.

Na kraju sam se ispovijedio u sred Haaga, u sred te masonsko, sotonske institucije. Ispovijedio sam se kod jednog svećenika. To sam mu rekao, to viđenje, a i on je ostao šokiran. Ja sam u suzama bio i kažem poslije presude sam nastavio moliti krunicu i jedno sam ih 15 izmolio najmanje i to mi je dalo snage da mogu dat izjave za tolike novinare smiren, trezven.

Hvala vam što ste me prikazivali u misu. Prikazujte i dalje generale jer ovo je čista poruka nama da se svi otrijeznimo. Treba moliti, treba raditi ali treba i djelovati u svakom smislu.




Kršćanin nije onaj koji kleči i moli, nego radi i bori se za svoj narod bilo na medijskom polju, pravnom, političkom, demografskom, u svakom smislu. Samo molitva i rad i odgovornost uz rad može nam dati snagu da ponovno uzletimo, uskrsnemo kao što je naš Gospodin Isus Uskrsli. 

Ostajte dobro, radite braćo i sestre. Dolaze teška vremena, vremena ponosa i slave, ponovo. Jer ništa nas ne može ujediniti kao smrt pravednika, koji je časno djelovao u ratu i dao sve za sebe. Tako i mi nastavimo, neka nam ovo sad bude primjer da budemo još jači i da branimo svoje. 

Da branimo Međugorje, svim srcem. Jer ovo je osuda Međugorju, Hrvatima u BiH koji čuvaju Međugorje i štite. To je ta đavlija zamka. Ne sude oni nama ni za što drugo nego zbog Međugorja. Mi smo krivi što smo katolici, što smo ovdje i što se držimo. Nek nam ovo bude svima motiv i Bog vas blagoslovio.

Autor:Z.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.