OPREZ! EVO ZAŠTO JE BAŠ ŠVEDSKA POBIJEDILA NA EUROSONGU: NE! Pjesma nije dobra, u pitanju je nešto drugo!

Autor: Zrinka K.

Ne budite dakle, kamen spoticanja, nasjedajući na ove umne manipulacije đavla koje se manifestiraju po Europi kako bih vas Duh pri puštanju zaobišao, već vapite za Duhom Božjim, duhom koji obnavlja naše misli silinom Božjom, silinom pred kojom svaki demon pada ničice na koljena!

Pred same Duhove – dan kada se Duh Sveti spušta na čovječanstvo koje ga traži, održao se Eurosong – europsko natjecanje za najbolju pjesmu. Naravno, to opet nije bilo slučajno. Već godinama se zna da je Eurosong jedno veliko namješteno natjecanje, a pobjedu nose oni koji u tom trenutku odgovaraju svijetu, njegovim zbivanjima i vizijama vladara ovoga svijeta, a o čemu jasno govorii i ime ovog festivala koje glasi EURO VISION (vizija Europe). Tako je prošle godine bilo izuzetno bitno da u jeku borbe Rusije i kršćanskih zemalja protiv gay invazije pobjedi upravo Conchita, transeksualac koji je ni manje ni više pjevao o Feniksu i njegovu uzdizanju iz pepela, a čime se svijetu odaslala jedna vrlo važna poruka – Došlo je vrijeme da se zlo razotkrije, podigne iz pepela i slavi. Nažalost, samo rijetki su vidjeli istinu koja se tada tako javno plasirala!

Prošle godine imali smo, dakle najavu očitovanja, a ove godine i samo očitovanje, i to pred same Duhove, što je zaista simbolično, ali opet samo rijetki vide što se zapravo zbiva na europskoj pozornici “zajedništva” – povezivanje u zlu, i to vrlo snažnom, naravno, ne i nepobjedivom. Pobjedu na ovom Eurosongu odnio je Måns Zelmerlöw, mladić koji se u ime “naprednog zapada” predstavio s pjesmom ‘Heroes’. Samo ime pjesme ne otkriva mnogo o njoj, već samo da su u pitanju neki heroji. No, glavni stihovi pjesme, odnosno refren otkriva zastrašujuću istinu.

“Mi smo heroji vremena! Mi plešemo s demonima u mislima” refren je pjesme Heroes, a koja već nakon jednog slušanja duboko ulazi u misli i tijelo, toliko da nema čovjeka koji ove stihove u mislima neće ponoviti i nekoliko puta nakon samo jednog slušanja. I upravo to je razlog zbog čega je ova pjesma pobjedila na Eurosongu. Pred očima čitavog svijeta zapravo se odigrala borba demona i Duha Svetoga koji silazi na čovječanstvo. Demoni koji napadaju misli, kako pjesma i sama kaže, protiv Duha Svetoga, koji misli obnavlja, i štiti od njihova napada.

Pjesmu Heroes samo na YouTube kanalu pregledalo je do sada preko 2 milijuna ljudi, a nekoliko milijuna ljudi pratilo je uživo natjecanje Eurosonga, inače obiteljskog festivala kojeg gledaju i djeca. Izuzetno zarazni stihovi koji pozivaju na ples s demonima prelijevaju se po kršćanskoj Europi samo noć prije Duhova, i to naravno sa ciljem da ljudski um bude zaprljan, da ne misli na ono Božje, nego na ono demonsko! Jer, ako čovjek i njegove misli ne dolaze od Boga, one dolaze od đavla i borba je ovdje sasvim jasna, i što je najbolje od svega glasno izrečena!

Tko je od tih silnih ljudi, koji pjesmu hvale na sav glas uopće promislio o stihovima koje ovaj mladić pjeva? Zašto ih pjeva? Jeste li se zapitali zašto su heroji vremena upravo oni koji plešu s demonima u mislima? I zašto je baš ta pjesma odnijela pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu? Istina je da je đavao ovom pjesmom sebe i svoje sljedbenike proglasio herojima, ali ono što je tužno naveo je milijune da poput mantre učine isto i slijeda ga u njegovu sotonskom pohodu na duše i to prije samog blagdana izlijevanja Duha Svetoga!

Ali, kako je Isus pobjedio đavla u umu Petrovom, tako i vi pobjeđujte zle misli uz pomoć Duha u sebi i drugima.

“Otada poče Isus objašnjavati svojim učenicima kako mu treba poći u Jeruzalem, da mnogo pretrpi od starješina, glavara svećeničkih i pismoznanaca, da bude ubijen – i trećega dana uskrišen. A Petar ga povuče ustranu te ga stade odvraćati: ”Bog ti bio milostiv, Gospodine! Ne, to se tebi ne smije dogoditi.” A on se okrenu i reče Petru: ”Odlazi, Sotono! Tamo, za mnom, ti je mjesto! Kamen si mi spoticanja, jer ti na umu nije što je Božje, nego što je ljudsko.”




Ne budite dakle, kamen spoticanja, nasjedajući na ove umne manipulacije đavla koje se manifestiraju po Europi kako bih vas Duh pri spuštanju zaobišao, već vapite za Duhom Božjim, duhom koji obnavlja naše misli silinom Božjom, silinom pred kojom svaki demon pada ničice na koljena!

Autor:Zrinka K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.