Poruka iz džamije Al-Aqsa: Uskoro ćemo ih pregaziti nogama?! (VIDEO)

Autor: Elvis Duspara

Postoji li razlika u retorici između muslimanskih vjerskih vođa i “katoličkih” biskupa po pitanju nastavka života u Europi?

Prije tri dana, na youtube-u je objavljena snimka za koju se tvrdi da je snimljena u džamiji Al-Aqsa 11. rujna 2015. Snimka je zanimljiva jer zorno prikazuje koji je plan ove vojne invazije kojoj smo svjedoci.

Osoba na toj snimci, za koju autori videa tvrde da se zove šeik Muhammad Ayed jasno govori:

– Nevjernici nas žele mučiti. Žele nas poniziti. Kuran kaže: „Židovi i kršćani nikada neće biti zadovoljni vama“, ali mi nikada nećemo pratiti njihovu religiju. Ova tamna noć će biti gotova i uskoro ćemo ih pregaziti nogama, uz Alahovu pomoć. Njemačka nije suosjećajna zemlja koja želi apsorbirati izbjeglice iz Sirije i Iraka i palestinske izbjeglice u Levantu i drugdje. Europa je postala stara i oronula i treba ljudska pojačanja. Niti jedna sila nije moćnija od nas muslimana. Oh, muslimani, Nijemci kažu, u svojim ekonomskim izvješćima, da trebaju 50.000 mladih radnika. Sada imaju 20.000 i žele 30.000 više da rade u njihovim tvornicama. Nisu motivirani suosjećanjem za Levant, njegove ljude, njegove izbjeglice. Kroz Europu, sva su srca puna mržnjom prema muslimanima. Oni žele da smo mrtvi. Ali oni su izgubili svoju plodnost, tako da traže plodnost od nas. Mi ćemo im dati plodnost! Mi ćemo rađati djecu s njima jer ćemo osvojiti njihove zemlje, svidjelo se to njima ili ne. Oh Nijemci, oh Amerikanci, oh Talijani i svi oni poput vas. Uzmite izbjeglice! Uskoro ćemo ih pokupiti u ime dolazećeg Kalifata. Mi ćemo vam reći: ovo su naši sinovi. Šaljite ih ili ćemo mi poslati naše vojske k vama.

Ako su vas ove riječi otrijeznile, samo da vas podsjetimo da sličnu retoriku imamo i kod nas.

Tako je “naš” biskup Mate Uzinić u Dnevniku HRT-a 27. kolovoza 2015. jasno rekao što nas čeka:

– Ne smije se postavljati pitanje treba li primiti izbjeglice, nego treba postavljati pitanje samo kako ih primiti – objasnio je biskup Uzinić bez osvrta ijednog drugog biskupa na to.

Umjesto da glasno vikne da su svi oni koji čine abortus po Zakoniku kanonskog prava 1398 izopćeni iz Katoličke crkve, biskup je vrlo mudro primjetio:




– Europa zbog poprilično niskog broja rađanja, odnosno na umiranje sve većeg broja starijih stanovnika, u tu kategoriju se sve više uključuje i naša domovina, također (je) potrebna njihovog dolaska.

Za one kojima nije bilo jasno o čemu je riječ, šeik je u Dnevniku… oprostite, biskup je u Dnevniku jasno objasnio zašto su Hrvati potrebni dolaska uglavnom mladih muških muslimana:

– Mi nudimo neke vrijednosti, ali nemamo dovoljno mogućnosti za nastavak života i očito je to ono što nam oni mogu dati.




Da bi “naš” biskup bio dosljedan onome što govori, prema pisanju Večernjeg lista, odmah je prvi uplatio 70.000 kuna za pomoć “izbjeglicama”.

Tako se to radi, to je pravi “katolički” pristup sve u Duhu Asiza. Za to vrijeme katoličke udruge koje se bore protiv abortusa ostaju bez javne podrške biskupa.

Ne znam za druge, ali meni se plače svaki puta kada vidim da jedna katolička udruga koja se bori protiv abortusa, stalno mora prositi jer im nedostaje pelena. Naime, pelene im trebaju za djecu koje su njihove majke ipak odlučile roditi, a ne ubiti. Umjesto da se podrže takve udruge i te dobre majke koje su ipak odlučile roditi, njih se odbacuje. Zna li biskup koliko se pelena može kupiti za 70.000 kuna?

S obzirom da biskupi s jedne strane konstantno podržavaju političare i stranke koje zagovaraju ubojstvo djece u utrobi majke, a s druge strane podržavaju ovu invaziju kojoj smo svjedoci, postavlja se pitanje čiji su to biskupi i koji im je cilj?

https://www.youtube.com/watch?v=cdHg9TADZyA

Autor:Elvis Duspara
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.